Malekurs med kunstner Christoffer Fjeldstad

Vi inviterer til malekurs med kunstner Christoffer Fjeldstad. Han er utdannet ved Kunstakademiet i Oslo og er en del av Galleri Haaken.

Sted: Hjemme os kursleder, Åsvegen 303, nabo til Nordby Maskin.

Oppstart 24. januar kl. 18.00-20.30 en kveld i uka. Videre framdrift avtales med Christoffer.

Pris kr 3.600. Beløpet kan deles opp og dette må avtales med kursleder.

Antall deltakere er maks. 12 og min. 6, men helst      8-10.

Påmelding til Christoffer tlf. 926 30 664.

Olje eller akrylmaling. Staffelier er tilgjengelig for alle.

Atelier.jpg

Sommerutstilling 2017:
Gro Bukta Holter

Gro Mukta Holter er født i 1976.
Billedkunstner, bor og arbeider i Oslo.

Åpnet eget atelier/showroom på Sagene i Oslo i desember 2016. Hun har sin utdannelse fra Kunsthøgskolen i Oslo (Kunstfagskandidat Hovedfag) 2002-2004. The National College of Art and Design og Strykejernet kunstskole Oslo/Can Serrat Barcelona (1994-1996).

Gro Mukta Holter er en allsidig kunstner som arbeider innenfor maleri, grafikk, tegning, tekstil og installasjoner. Tematikken i hennes arbeid er ofte relatert til biologi, identitet, hukommelse og minner. Hun følger en figurativ og håndverksmessig tradisjon, men bildene kan også være nonfigurative.

muktaholter.jpg

10-års Jubilemumstur

10-års jubileumstur 3. september.
 
Kunstforeningenspanderer tur for medlemmene våre til Hennie Onstad kunstsenter på Høvikodden. Omvisning i Nicolay Astrup-utstillingen med en omviser med en eventyrlig formidlingsevne. 


En strålende dag med nydelig vær og veldig blide damer.

pic1.jpg

Sommerutstilling 2015:

Eva Langaas

Langaas er en folkekjær kunstner med sine sterke farger og nesten abstraherte landskap. Hennes bilder kan romme mer enn 20 lag ulike blåfarger, men når hun er i dårlig humør maler hun i rødt og gult.

langaas.jpg

Oscarshall 2014

Lørdag 30. august reiste 10 medlemmer på omvisning i Oscarshall på Bygdøy. Utenfor lystslottet ble vi møtt av en guide som orienterte litt om lystslottet og hva omvisningen gikk ut på.

Det var ikke lov å ta bilder inne, så derfor ble det et utendørsbilde som dere ser her. Guiden var veldig kunskapssrik og veldig hyggelig. Vi fikk se et oppusset lystslott med bl.a fløyelstapeter, nydelige brystpaneler og en del malerier. Det var både portretter og landskapsmalerier.

Etter en inn omvisning, gikk vi til Folkemuseets kafe hvor vi spiste en utmerket lunsj. Deretter gikk turen tilbake til Nannestad.

01.jpg

Sommerutstilling 2013:
Christoffer Fjeldstad

Her kommer det tekst.

IMG_1489.jpg

Besøk hos Christoffer Fjeldstad i hans atelier

Tirsdag 28. januar 2020 besøkte vi kunstner Christoffer Fjeldstad i hans atelier i Åsgreina. Det var et hyggelig og interessant besøk hvor vi fikk se flere av hans malerier. Besøket ble avsluttet med kaffe og kringle.

Kunstforening Chr Fjeldstad.jpg

Sommerutstilling 2017:
Birgit S. Jakobsen

Parallelt med sitt arbeid som lærer i kunst og håndverk i ungdomsskolen, har Birgit S. Jakobsen i alle år arbeidet med billedkunst. På 70-tallet arbeidet hun vesentlig med materialbilder og relieffer i leire.

 

Fra 80-tallet arbeidet hun en rekke med grafikk som senere ble avløst av gouache, akvarell og collage. Hennes motiver har vært naturen, omgivelsene rundt henne,tanker og ideer.

 

De siste årene har Jakobsen latt disse motivene vike til fordel for mer fabulerende uttrykksformer. I 2006 bestemte hun seg for å gå av som lærer for å kunne bruke mer av sin tid til skapende arbeid. 

jakobsen.jpg

Sommerutstilling 2015:

Elling Reitan

Reitan var 33 år da han begynte å male på alvor, 

og det tok flere år før han bestemte seg for å bli kunstmaler på heltid. I dag er han en av landets mest kritikerroste og etterspurte kunstnere som har fått innpass hos kresne New Yorkere.

Den fargesterke reitanske stilen er omfavnet av mange fra Europa til Asia. Kanskje er det min bruk av symboler og symbolikk, i seg selv et internasjonalt språk, som er utslaget? spør han.

reitan.jpg

Sommerutstilling 2015:

Skule Waksvik

Waksiv bruker i hovedsak dyr fra den norske natur samt frodige kvinner.

Få om noen samtidskunstnere har flere skulpturer utplassert i det offentlige rom og i private samlinger. Han har gitt omfattende bidrag til utsmykning av det offentlige rom, og han har gledet et stort publikum og skapt forståelse for kunstens betydning.

waksvik.jpg

'Camilla, ensom kvinne blant menn' med Gro Ann Uthaug.

"Tema Teater spiller sin kritikerroste forestilling om Camilla Collett: "Camilla, ensom kvinne blant menn" over store deler av landet dette jubileumsåret.

Camilla Collett er kanskje Norges første feminist og forfatterinnen bak "Amtmannens Døtre". Forestillingen skildret denne enestående kvinnen i norsk kulturhistorie fra hun er 10 år til hun er 80! Det er skuespiller Gro Ann Uthaug som gestalter Camilla Collett, født Wergeland." (Pressemelding)

camilla.jpg

Sommerutstilling 2013:
Linn Jensen

Her kommer det tekst.

IMG_1490x.jpg